Fix missing used attribute for inline assembly variables
[ffmpeg.git] / libavdevice / dshow_capture.h
index f258476..475d62b 100644 (file)
@@ -19,8 +19,8 @@
  * Foundation, Inc., 51 Franklin Street, Fifth Floor, Boston, MA 02110-1301 USA
  */
 
-#ifndef AVDEVICE_DSHOW_H
-#define AVDEVICE_DSHOW_H
+#ifndef AVDEVICE_DSHOW_CAPTURE_H
+#define AVDEVICE_DSHOW_CAPTURE_H
 
 #define DSHOWDEBUG 0
 
@@ -33,6 +33,8 @@
 #include <dshow.h>
 #include <dvdmedia.h>
 
+#include "libavcodec/internal.h"
+
 /* EC_DEVICE_LOST is not defined in MinGW dshow headers. */
 #ifndef EC_DEVICE_LOST
 #define EC_DEVICE_LOST 0x1f
@@ -44,12 +46,8 @@ void ff_print_AUDIO_STREAM_CONFIG_CAPS(const AUDIO_STREAM_CONFIG_CAPS *caps);
 void ff_print_AM_MEDIA_TYPE(const AM_MEDIA_TYPE *type);
 void ff_printGUID(const GUID *g);
 
-#if DSHOWDEBUG
 extern const AVClass *ff_dshow_context_class_ptr;
-#define dshowdebug(...) av_log(&ff_dshow_context_class_ptr, AV_LOG_DEBUG, __VA_ARGS__)
-#else
-#define dshowdebug(...)
-#endif
+#define dshowdebug(...) ff_dlog(&ff_dshow_context_class_ptr, __VA_ARGS__)
 
 static inline void nothing(void *foo)
 {
@@ -291,6 +289,8 @@ struct dshow_ctx {
     IGraphBuilder *graph;
 
     char *device_name[2];
+    char *device_unique_name[2];
+
     int video_device_number;
     int audio_device_number;
 
@@ -307,6 +307,10 @@ struct dshow_ctx {
     int   show_audio_crossbar_connection_dialog;
     int   show_analog_tv_tuner_dialog;
     int   show_analog_tv_tuner_audio_dialog;
+    char *audio_filter_load_file;
+    char *audio_filter_save_file;
+    char *video_filter_load_file;
+    char *video_filter_save_file;
 
     IBaseFilter *device_filter[2];
     IPin        *device_pin[2];
@@ -347,4 +351,4 @@ HRESULT dshow_try_setup_crossbar_options(ICaptureGraphBuilder2 *graph_builder2,
 
 void dshow_show_filter_properties(IBaseFilter *pFilter, AVFormatContext *avctx);
 
-#endif /* AVDEVICE_DSHOW_H */
+#endif /* AVDEVICE_DSHOW_CAPTURE_H */